Live cam Live

Rezerva un loc de parcare în Otopeni prin telefon! Suna la +40730135800

Echipa noastra este aici sa te ajute 24/24 indiferent de problema
 Preturi Minime Parcare Aeroport Otopeni!

Preturi Minime Parcare Aeroport Otopeni!

Mai jos regasesti peturile pe zi la categoriile de autoturisme la care oferim locuri de parcare In Otopeni. Cu cat perioada de stationare este mai mare, pretul pe zi scade:)

Preturi Parcare

 Supraveghere video 24/7
Supraveghere video 24/7

Masina ta este in siguranta deplina la Park4fly. Oferim acces 24/7 la sistemul nostru online de monitorizare video, gratuit, fiecarui client. Conexiunea se poate face de pe orice dispozitiv conectat la internet. Suplimentar, avem agent de Securitate prezent in permanenta!

Vezi Live

 Transfer Gratuit la Aeroport Otopeni
Transfer Gratuit la Aeroport Otopeni

Pentru ca stim cat de important este timpul dvs. transferul de la Parcarea pe termen lung la Aeroport Otopeni se face imediat, 24/7. Dvs. trebuie doar sa parcati masina, ridicati bonul de parcare si reprezentantul nostru va va conduce cu shuttle-ul direct la terminalul Plecari.

Mai mult

Ce spun clienții noștri

Parcare Aeroport Baneasa

Park4fly

Parcare Aeroport Baneasa

Park4fly-  ofera peste 1000 de locuri de parcare cu plata, si deserveste cu succes servicii de parcare pentru clientii ce au zborul de pe  Aeroport Băneasa. Transferurile catre si de la Aeroport Băneasa se fac in maxim 10 minute de la sosirea in parcare. Stim cat de important este timpul dvs. de aceea din momentul in care ati parcat si pana la sosirea la terminalul Plecari al aeroportului Băneasa, se pierd maxim 20 minute!

Plata pentru parcare Se poate face atat Online, cat si Cash sau cu Cardul, bifand in ultimul pas al rezervarii modalitatea de plata. Pentru plata exclusiv online, primiti un extradiscount de 10% care se aplica direct pe site, in momentul platii. Un avantaj considerabil pentru plata online, este acela ca procesul de transfer de la momentul sosirii la parcare pana la momentul plecarii este mult mai mic. 

Pentru parcarea pe termen lung, va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. La peste 30 de zile parcare veti primi un discount cosiderabil.

Preturile pentru parcare  Park4fly sunt exprimate in lei/zi in functie de perioada, ajungand chiar si la 9,9 lei/zi, de aceea ne mandrim cu cele mai ieftine preturi din zona, oferind totodata servicii de o calitate superioara, recenziile de pe google maps si facebook demonstrand acest lucru.

In pretul pe zi  sunt incluse: transfer catre / de la Aeroport Băneasa NON STOP, monitorizare video 24/7, paza 24/7, acces sistem supraveghere video pentru a verifica in permanenta autoturismul dvs., informatii telefonice Non Stop.

Deasemenea in incinta parcarii regasiti si o spalatorie auto iar daca doriti sa va gasiti masina impacabila la intoarcere, puteti opta pentru pachetul de curatare a masinii, atat fdirect pe site, in ultimul pas al rezervarii, cat si in momentul in care ajungeti la parcare cand puteti cere operatorului sa va includa si acest serviciu.