Live
Printeaza

Termeni si conditii

 

1. Dupa completarea formularului pe site/ plasarea comenzii telefonice, veti primi un email/telefon de confirmare din partea noastra. Dupa confirmarea datelor/orelor exacte locul de parcare va fi rezervat pentru dvs. Va rugam sa alocati in momentul rezervarii si 15 minute in plus necesare pentru parcare/transport aeroport cu microbuzul nostru. 

2. Park4fly asigura paza si monitorizarea video a autovehicului pe intreg parcursul parcarii, cat si integritatea acesteia. Nu se face responsabil insa de factorii naturali externi: grindina, cutremure, inundatii, care nu pot fi evitati.

3. La parcarea autoturismului se achita integral pretul parcarii. Clientul se obliga ca, in situatia in care, din varii motive, nu ridica masina la data si ora stabilite, sa achite numarul de zile suplimentare, neachitate initial.

4. Calculul pre╚Ťului variazÄâ în func╚Ťie de mai mul╚Ťi factori, incluzând, dar nefiind limitat la, data efectuÄârii rezervÄârii, timpul parcÄârii autovehiculului, data remiterea/data ridicÄârii autovehiculului.

5.  Orice circumstan╚Ťe care conduc la prejudicierea programului angaja╚Ťilor parcului auto, prin timpi de a╚Öteptare suplimentari rezulta╚Ťi din erori de introducere a datelor, întârzierea clientului la sosire ╚Öi nu numai, pot avea ca urmare o taxÄâ de administrare ce trebuie plÄâtitÄâ la ridicarea masinii.

6. Park4fly sfÄâtuie╚Öte clien╚Ťii sÄâ se asigure cÄâ ajung la parcare cu suficient timp înainte de cÄâlÄâtoria planificatÄâ.

7. In cazul in care, in incinta Park4fly, avariati un alt automobil, din vina dvs., aveti obligatia legala de a notifica reprezentantul Park4fly, de aprezenta documentele si asigurarea masinii, si de a oferi documentatia necesara in vederea despagubirii proprietarului masinii avariate. In caz contrar Park4fly va pune la dispozitia organelor de politie toate datele dvs, urmand ca situatia sa fie rezolvata pe cale juridica