Live cam Live

Intrebari Frecvente

Mai jos aveti cel mai des intalnite intrebari ale clientiilor nostri. Daca aveti alte nelamuriri va rugam sa apelati cu incredere serviciul Suport Clienti valabil non-stop online si telefonic. Un operator va solutiona intrebarile si cerintele dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Dupa ce efectuati rezervarea pe site/telefonic, reprezentantul Park 4 fly va reconfirma telefonic cu dvs. detaliile exacte ale sosirii dvs. Plata se va face integral cash sau card, la parcarea masinii. Optional, puteti achita anticipat prin banca.

Dupa confirmarea rezervarii, veti primi un email de confirmare din partea noastra cu adresa exacta si cu locatie google. Avem deasemeni semn pe DN1, si locatia prezenta pe site.

Punem la dispozitia dvs. 24/7 un shuttle care va va transporta la aeroport. Transferurile se fac individual, pentru fiecare client, de indata ce ajunge si parcheaza masina, prin urmare nu va trebui sa asteptati. Totusi, la orele aglomerate exista riscul ca procedura de transfer sa dureze pana la 15 minute!

Pentru a extinde perioada de inchirere a masinii va rugam sa sunati sau sa trimiteti un e-mail la Park 4 fly Suport Clienti, serviciu disponibil non-stop. Plata pentru zilele suplimentare se face la ridicarea masinii.

Anularea rezervarii se face prin trimiterea unui email sau contactand telefonic serviciul Park4fly Suport Clienti. Rugamintea echipei noastre este sa ne anuntati cat mai devreme, pentru eficientizarea locurilor.

Pretul afisat este pretul final pe care il veti plati. Nu percem taxe sau comisioane suplimentare.

[ro]

Accesul in incinta Park4fly se face doar pe la intrare securizata cu barieral. Pe tot parcursul parcarii la sediul Park 4 fly, masina dvs. va fi pazita 24/7 de catre o firma specializata.

/ro]

[en]

Accesul in incinta Park4fly se face doar pe la intrare securizata cu barieral. Pe tot parcursul parcarii la sediul Park 4 fly, masina dvs. va fi pazita 24/7 de catre o firma specializata.

[/en]