Live cam Live
whatsapp viber digi

Rezerva prin telefon! Suna la +40730135800

Echipa noastra este aici sa te ajute 24/24 indiferent de problema
Service

Preturi Minime!
Pe zi de la*

Service

Supraveghere video 24/7

Masina ta este in siguranta deplina la Park4fly. Oferim acces 24/7 la sistemul nostru online de monitorizare video, gratuit, fiecarui client. Conexiunea se poate face de pe orice dispozitiv conectat la internet. Suplimentar, avem agent de Securitate prezent in permanenta!

Vezi Live

Service

Transfer Gratuit la Aeroport Otopeni

Pentru ca stim cat de important este timpul dvs. transferul de la Parcarea pe termen lung la Aeroport Otopeni se face imediat, 24/7. Dvs. trebuie doar sa parcati masina, ridicati bonul de parcare si reprezentantul nostru va va conduce cu shuttle-ul direct la terminalul Plecari.

Mai mult

Parcare Otopeni

 Park4fly- Parcare aeroport Otopeni va ofera peste 800 de locuri de parcare cu plata la doar 0.8 km de Aeroportul Hnri Coanda  si transfer gratuit la aeroport si de la aeroport. Transferurile catre si de la Aeroport Otopeni se fac in maxim 10 minute de la sosirea in parcare. Stim cat de important este timpul dvs. de aceea din momentul in care ati parcat si pana la sosirea la terminalul Plecari al aeroportului Henri Conda, se pierd maxim 15 minute!

Plata pentru parcare Se poate face atat Online, cat si Cash sau cu Cardul, bifand in ultimul pas al rezervarii modalitatea de plata

Pentru parcarea pe termen lung, va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata. La peste 30 de zile parcare veti primi un discount cosiderabil.

Preturile pentru parcare Aeroport Otopeni Park4fly sunt exprimate in lei/zi in functie de perioada, ajungand chiar si la 9,9 lei/zi, de aceea ne mandrim cu cele mai ieftine preturi din zona, oferind totodata servicii de o calitate superioara, recenziile de pe google maps si facebook demonstrand acest lucru.

In pretul pe zi  sunt incluse: transfer gratuit catre / de la Aeroport Otopeni NON STOP, monitorizare video 24/7, paza 24/7, acces sistem supraveghere video pentru a verifica in permanenta autoturismul dvs., informatii telefonice Non Stop.

Deasemenea in incinta parcarii regasiti si o spalatorie auto iar daca doriti sa va gasiti masina impacabila la intoarcere, puteti opta pentru pachetul de curatare a masinii, atat fdirect pe site, in ultimul pas al rezervarii, cat si in momentul in care ajungeti la parcare cand puteti cere operatorului sa va includa si acest serviciu.