Live cam Live

FAQ

Below are the most common questions from our clients. If you have any questions please call the Customer Support service available reliable non-stop online and by phone. An operator will settle your questions and requirements in the shortest time.

Punem la dispozitia dvs. 24/7 4 shuttle-uri care va va transporta la aeroport. Transferurile se fac de indata ce parcati si achitati, prin urmare nu va trebui sa asteptati. Totusi, la orele aglomerate exista riscul ca procedura de transfer sa dureze pana la 15 minute asa ca va sfatuim sa va luati in calcul aceasta marja de timp!

 

 

 
Pentru a extinde perioada de parcare a masinii va rugam sa sunati la 0730135800 sau sa trimiteti un e-mail la [email protected], serviciu disponibil non-stop. Plata pentru zilele suplimentare se face prin link de plata sau la ridicarea masinii.
 
 
Anularea rezervarii se face prin trimiterea unui email la [email protected] sau contactand telefonic serviciul Park4fly Suport Clienti. Rugamintea echipei noastre este sa ne anuntati cu minim 24 de ore inainte, in caz contrar ne rezervam dreptul de a nu mai restitui suma platita pentru rezervarea locului de parcare.
 

The price shown is the final price you will pay) for the parking. 

Accesul in incinta Park4fly se face doar pe la intrare securizata cu bariera. Pe tot parcursul parcarii la sediul Park 4 fly, masina dvs. va fi supravegheata 24/7 video. Deasemenea punem la dispozitie pe site serviciul livecam unde puteti verifica conditiile in care masina dumneavoastra se afla