Live cam Live

Rezerva-ti locul de parcare la aeroport, chiar si online

Imagineaza-ti numai cat de mult au putut evolua serviciile de parcari auto daca acum oricine poate sa isi rezerve locul de parcare pentru masina cu un simplu click, chiar cu cateva saptamani inainte. Majoritatea firmelor de inchirieri auto asigura aceste servicii online. In calitate de client sau potential client, trebuie doar sa alegi locatia unde vrei sa iti lasi masina, data si ora de sosire, data si ora de plecare, poti afla chiar si pretul pe care trebuie sa il platesti pentru aceste servicii si sa iti parchezi dinainte masina in doar doua minute!

Pleci din tara pe o perioada mai lunga sau mai scurta? Parcheaza-ti masina in siguranta cu doar un click!

Serviciile de parcari online au evoluat atat de mult, incat poti sa iti alegi locul de parcare al masinii chiar dinainte de a pleca la aeroport, pentru a mai scuti timpul petrecut in cautarea locului de parcare perfect si pentru a se asigura ca masina este pe maini bune.

Masina ta trebuie lasata in siguranta deplina si este de dorit sa ai acces 24/7 la sistemul online de monitorizare video, in mod gratuit, pentru a sti ca poti sta linistit si ca nu se intampla nimic neplacut cu autoturismul. In mod cert, inainte de a pleca in calatorie de afaceri sau in concediu trebuie sa iti asiguri masina din toate punctele de vedere.

Avantajele rezervarii locului de parcare din timp

La Park4Fly.ro nu vei pierde mai mult de zece minute din momentul in care ai parcat si pana la sosirea la terminalul plecari al aeroportului, plata o poti face cash sau cu cardul, cu conditia sa fi bifat acest lucru in ultimul pas al rezervarii metodei de plata.

Parcare pe termen lung | Park4Fly.ro

parcare pe termen lung

Pentru o parcare pe termen lung, vei avea posibilitatea de a beneficia de o oferta personalizata si de preturi mult mai mici, preturi care sunt exprimate in lei pe zi, in functie de perioada, oferind servicii de o calitate superioara.

Gandeste-te inainte de a pleca in strainatate la tot ceea ce lasi acasa, inclusiv la masina pe care trebuie sa o iei de la aeroport in conditii de siguranta deplina. Poti evita sa iei taxiul si sa platesti foarte mult, poti evita sa vii la aeroport cu un prieten sau cu serviciile de transfer pentru a nu-ti crea obligatii si pentru a-ti putea lua toate bagajele necesare, ia-ti masina personala si las-o in parcare in siguranta.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/car-porsche-macan-gts-3321044/