Live cam Live

Cand si de ce este bine sa apelezi la o parcare privata?

Atunci cand pleci intr-o calatorie vrei sa stii ca masina ta ramane in siguranta pana cand te intorci. Ideea de a o lasa in fata blocului pentru mai multe saptamani nu iti surade si te intelegem perfect, iar o parcare privata poate fi o idee geniala mai ales atunci cand este amplasata langa aeroport. Sunt mai multe motive pentru a apela la parcari private, astfel incat masina ta sa te astepte in siguranta. O parcare foarte sigura si aproape de aerport este cea oferita de WLC Rent a Car.

O parcare privata este supravegheata video

Supravegherea video este foarte importanta mai ales atunci cand vrei sa te asiguri ca masina ta ramane in conditii bune. O parcare privata vine la pachet si cu acest serviciu ceea ce inseamna ca masina ta va fi vazuta in permanenta de cineva iar atunci cand apar probleme se pot verifica imaginile de pe camere pentru a determina exact ce s-a intamplat sau pentru a identifica persoana care a actionat negativ.

Parcarile private sunt in apropierea punctelor de interes si aeroporturilor

Daca urmeaza sa pleci in calatorie cu avionul este momentul oportun sa alegi o parcare privata aproape de aeroport in care sa iti lasi masina pana cand te intorci. In mod normal ai avea nevoie de un prieten sau de o cunostinta care sa te duca la aeroport insa in aceasta situatie tot ce trebuie sa faci este sa iti conduci propria masina pana la parcare si apoi poti solicita inclusiv serviciul de transport la aeroport pentru a nu merge pe jos.

Parcare privata aproape de aeroport | WLC Rent a Car | park4fly.ro

parcare privata

Atunci cand te intorci, poti solicita din nou serviciul de transport de la aeroport sau poti merge pana in parcarea privata pentru a lua masina, care se afla aproape de tine, fara sa fie nevoie sa apelezi la prieteni si cunostinte care sa te ia de la aeroport sau sa platesti un taxi.

Poti parca masina intr-o parcare privata ori de cate ori ai nevoie fara niciun fel de problema si poti rezerva perioade nelimitate. Ai locul tau asigurat, pe care nimeni nu ti-l va ocupa si scapi de grija ca masina ta va avea de suferit din cauza persoanelor rauvoitoare care trec pe langa ea. Pentru toate problemele care pot aparea in diverse situatii beneficiezi de tot ajutorul din partea companiei care ti-a inchiriat locul de parcare, ai la dispozitie materiale video care sa te ajute si esti mereu asigurat ca masina ta se afla in conditii perfecte.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/cars-blue-red-parking-parked-dual-1578513/