Live cam Live

Ce avantaje ai atunci cand apelezi la parcare langa aeroport Otopeni

Persoanele care apeleaza la parcare langa aeroport Otopeni cum este Park4Fly, au o serie de beneficii considerabile, de care se bucura pe toata perioada in care au masina gazduita aici. Se va tine cont in primul rand de faptul ca parcarea este monitorizata, insa iti oferim mai multe detalii in cele ce urmeaza.

Parcarea Park4Fly de langa aeroport Otopeni – ofera monitorizare video si fizica

Este important de mentionat faptul ca atunci cand apelezi la parcare pe termen lung langa aeroport Otopeni, masina ta este in siguranta pentru ca este monitorizata video pe toata perioada in care se afla in parcare. Acest lucru este extrem de important, deoarece in cazul in care se intampla ceva cu masina ta, vei fi acoperit de probele video pe care le primesti. De asemenea, sansele ca ceva sa se intample sunt reduse la aproape zero datorita faptului ca parcarea este supravegheata si de personalul unei firme de paza.

Platesti doar atat cat stai

Masina va ramane in siguranta si nu va fi remorcata in cazul in care intarzii, dar nu vei plati mai mult decat ai stat. Nu exista marje de timp impuse, cum ar fi plata pe o saptamana intreaga daca ai ocupat locul de parcare pentru o zi din noua saptamana. Tot ce trebuie sa faci este sa achiti si zilele in plus si nu este nicio problema ca ai ramas mai mult in parcare. Iti recomandam insa sa comunici cu echipa companiei care asigura parcarea si sa anunti, pentru o buna colaborare.

Parcare langa aeroport Otopeni | Park4Fly.ro

parcare langa aeroport Otopeni

Parcarea este iluminata

Un alt avantaj major este faptul ca parcarea este iluminata ceea ce inseamna ca toti rauvoitorii vor fi descurajati sa intre in ea. De asemenea, atunci cand vii sau cand pleci nu vei avea nicio problema cu identificarea masinii, pe intuneric.

Transport pana la aeroport sau de la aeroport la masina

Distanta de mers este de 0,8 km de aeroport, iar Park4Fly se asigura ca fiecare client va ajunge in timp util la avion, oferind serviciul de transport gratuit. Tot ce trebuie sa faci este sa ajungi mai devreme la parcare astfel incat sa ai timp sa predai masina si sa fii transportat la avion.

Toate aceste avantaje au facut sa avem clienti multumiti si sa revina in fiecare an, inainte de efectuarea unei calatorii, pentru ca au incredere in noi si in serviciile oferite de Park4fly.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/car-bmw-speed-car-light-753853/