Live cam Live

Primaria Capitalei a pus la dispozitia soferilor 2 aplicatii cu informatii despre locuri de parcare si trafic

Gasirea unui loc de parcare a reprezentat intodeauna o problema majora pentru bucuresteni, in special daca ne referim la orele de varf sau la zonele din centrul orasului. De asemenea, nici daca vrem sa vorbim despre parcare in Otopeni pe termen lung nu vom avea o discutie mult mai usoara! Iesind in intampinarea soferilor, Primaria Capitalei a lansat doua aplicatii mobile prin intermediul carora bucurestenii pot gasi simplu si rapid informatii despre locurile de parcare si despre trafic.

Pana sa vorbim efectiv despre cele doua aplicatii lansate in urma cu ceva timp, trebuie sa precizam ca acestea se regasesc deocamdata in stadiul Alpha al dezvoltarii, ceea ce inseamna ca vor exista imbunatatiri in viitorul apropiat, nefiind inca implementate la acest moment toate functiile de baza. Din pacate, aplicatiile nu s-au dovedit foarte utile soferilor pana la aceasta ora, multi utilizatori semnaland mai multe probleme de functionare. Chiar si asa insa, aceste app-uri merita o sansa! In functie de raspunsul primit de la utilizatori, dezvoltatorii acestor aplicatii vor completa si vor perfectiona software-ul.

Parking Bucuresti

Aplicatia Parking Bucuresti afiseaza pe harta parcarile publice din Capitala si ofera soferilor posibilitatea de a plati online sau prin SMS tariful aferent utilizarii unui loc. Aplicatia nu se bucura insa de un succes prea mare, multi utilizatori acuzand numeroase probleme de functionare. La ora actuala, Parking Bucuresti este evaluata cu nota 1.8/5, dupa 325 de voturi.

Trafic Alert Bucuresti

Prin intermediul acestei aplicatii, utilizatorii pot trimite sesizari catre autoritati in legatura cu orice problema sesizata pe drumurile publice din Capitala. Fie ca vorbim despre parcari neregulamentare sau despre defectiuni intalnite la sistemul de semaforizare, fie ca vorbim despre gropi aparute in sosele, cetatenii pot atentiona autoritatile cu privire la problemele depistate. Utilizatorii pot localiza pe harta interactiva locul cu probleme si pot chiar incarca fotografii de la fata locului. Dupa 86 de voturi, aplicatia Trafic Alert Bucuresti este avaluata cu un scor de 2.5/5.

Lasand la o parte aceste doua aplicatii, tot Primaria Capitalei a mai lansat si aplicatia Social Alert Bucuresti. Aceasta functioneaza pe acelasi principiu ca Trafic Alert Bucuresti, insa atentia in acest caz se indreapta catre oameni. Astfel, utilizatorii pot raporta catre autoritati problemele de ordin social cu care se confrunta anumiti oameni. De asemenea, mai putem adauga pe aceasta lista si Info STB, o aplicatie destinata celor care au nevoie de informatii cu privire la mijloacele de transport in comun din Bucuresti.

Parcare in Otopeni pe termen lung | parcare private langa aeroportul Otopeni | Park4Fly.ro

parcare in Otopeni pe termen lung

Daca in centrul Capitalei nu exista inca foarte multe solutii pentru soferi, Park4Fly se dovedeste a fi o optiune extrem de buna de luat in considerare de cei care sunt in cautarea unor locuri de parcare private langa aeroportul Otopeni. Vorbim despre o parcare supravegheata 24 din 24 de ore, soferii putandu-si vedea masina la orice ora din zi sau din noapte prin intermediul unei aplicatii disponibile pe telefonul mobil. Totodata, parcarea este pazita de agenti de paza. In parcarea de la PARK4FLY, masina ta este intotdeauana in siguranta!

Sursa foto: https://www.pexels.com