Live cam Live

Destinatii europene perfecte pentru petrecerea sarbatorilor de iarna

Decembrie este perioada magica pentru oamenii din intreaga lume, iar calatoriile in aceasta luna festiva permit experimentarea unor altfel de sarbatori de iarna. O calatorie in preajma Craciunului in alta tara, ofera posibilitatea de a lua parte la traditii si obiceiuri ale locurilor pe care le vizitati. Cele mai multe vacante de Craciun sunt pline de semnificatie, de caldura, de veselie si de noutate. Iata o lista cu cele mai frumoase destinatii in care ar trebui sa ajungeti de Craciun, realizata de echipa Park4Fly - parcare privata langa aeroport Otopeni!

Orasul Vatican din inima Romei, este casa catolicismului, ceea ce il face unul dintre cele mai bune locuri de vizitat in preajma Craciunului. Multi credinciosi catolici isi doresc sa-l vada pe Papa la slujba din Bazilica Sf. Petru, iar biletele pentru acest eveniment sunt gratuite, insa trebuie rezervate din timp.

Unde oare este mai bine sa petreci Craciunul daca nu in Tara Sfanta, Israel, locul in care s-a nascut Iisus. Betleemul este una dintre cele mai bune destinatii de Craciun din lume, deoarece aici sarbatorile prind o semnificatie aparte.

Pentru iubitorii de iarna adevarata, Islanda este printre cele mai impresionante locuri care merita vizitate in vacanta de Craciun. Aceasta insula isi primeste vizitatorii cu miliarde de lumini stralucitoare. Turistii pot participa la aventuri arctice in zapada, inclusiv la sanius cu caini, explorarea pesterilor de gheata, patinaj pe lacuri inghetate, bufeturi de Craciun in restaurante cochete si plimbari in pietele special organizate cu ocazia acestei sarbatori. Islanda ofera cateva dintre cele mai spectaculoase privelisti de iarna ale lumii datorita aurorei boreale.

Parcare privata langa aeroport Otopeni | parcare pe termen lung in Otopeni | Park4fly.ro

parcare privata langa aeroport Otopeni

Spania este o alta destinatie uimitoare in preajma sarbatorilor de Craciun. In fiecare colt de tara se sarbatoresc cei trei regi – Dia do los Reyes Magos, acesta fiind unul dintre cele mai celebrate festivaluri din Spania.

Alegeti o locatie, rezervati biletele si in ziua stabilita, porniti la drum. Nu va ingrijorati ca nu aveti unde lasa masina, deoarece, Park4Fly pune la dispozitia clientilor o parcare pe termen lung in Otopeni, deci puteti pleca linistiti stiind ca masina este in siguranta. Despre bilete si zboruri aflati de la companiile aeriene, insa despre parcarea privata si serviciile incluse aflati mai multe detalii de pe site!

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/christmas-skyline-seattle-2554060/