Live cam Live

De ce sa platiti pentru un loc intr-o parcare privata intr-un oras aglomerat?

Gasirea unui loc de parcare pe spatiul public a devenit aproape un cosmar, mai ales pentru soferii din orasele mari. Daca va numarati printre acestia, luati in considerare ca platind pentru o parcare privata veti economisi timp, pe care il puteti petrece intr-un mod cu mult mai placut decat sa cautati un loc liber fara taxa.

Un studiu realizat de Reveal Marketing Research si Tritech Group aduce in prim plan comportamentul unui numar de 817 respondenti, locuitori din orase mari romanesti, in ceea ce priveste nevoile pe care le au in raport cu facilitatile, in speta parcarile, pe care centrele comerciale mari le pun la dispozitia clientilor. Cercetarea este actuala, fiind realizata in luna iunie, 2020.

Foarte interesant, raspunsurile celor implicati in acest studiu releva ca 4 din 10 respondenti ar plati un abonament lunar pentru parcare privata, de pana la 150 lei/luna, daca ar locui sau lucra in vecinatatea unui centru comercial, iar acest servicu ar fi disponibil.

Motivele care le sustin o astfel de optiune includ:

Ce asteptari au romanii in ceea ce priveste parcarile private?

Siguranta autovehiculelor este un avantaj esential pentru proprietarii de masini.

Principalul motiv pe care trebuie sa il aveti in vedere cand vine vorba despre parcarile private, consta in faptul ca dispare teama ca la intoarcere masina ar putea fi avariata. Este neplacut sa constatati ca aceasta a fost lovita sau zgariata.

Revenind la studiul mentionat anterior, asteptarile celor care ar fi dispusi sa plateasca pentru parcare privata sunt raportate la siguranta masinii si confortul propriu: “9 din 10 romani claseaza asigurarea protectiei autoturismului ca fiind de o importanta majora pentru ei”.

Supravegherea masinilor este un alt avantaj al parcarilor private care tine, in fond, tot de siguranta.

Park4Fly, de exemplu, este o parcare supravegheata video 24 din 24 de ore. Mai mult, daca va doriti, va puteti vedea masina oricand cu ajutorul unei aplicatii disponibile si pe telefoanele mobile, pentru a avea certitudinea ca totul este in regula. Pe langa supravegherea video, parcarea privata este pazita si de agenti de paza.

Alte asteptari ale romanilor care prefera o parcare privata includ: un numar generos de locuri de parcare, identificarea cu rapiditate a unui loc disponibil, accesibilitate in ceea ce priveste modul in care se plateste si, nu in ultimul rand, modernitatea.

Parcare pe termen lung | Park4fly.ro

parcare pe termen lung

In concluzie, romanii se asteapta sa gaseasca confort si siguranta, indiferent de locul in care este situata parcarea privata. De exemplu, parcarea privata Park4Fly de langa aeroportul Otopeni, este unul dintre locurile in care se poate lasa masina atunci cand zburati cu avionul sau atunci cand din varii motive aveti nevoie de o parcare pe termen lung pentru autovehiculul personal.

Pe pagina https://park4fly.ro/ro/preturi va punem la dispozitie preturile pe care le percepem pentru a va lasa masina parcata in siguranta.

Sursa foto: https://pixabay.com