Live cam Live

Cum să-ți pregătești mașina pentru parcare lângă aeroport Otopeni

Orice călătorie, indiferent că este de scurtă sau de lungă durată, necesită o planificare. Iar această planificare presupune o investiție mai mare de timp atunci când călătoria include și zborul cu avionul.

De la planificarea zborurilor până la escale, check-in-uri la hotel, există și alte lucruri pe care trebuie să le ai în vedere. Cum ar fi, unde îți lași mașina personală dacă nu ai garaj? Mai ales, atunci când te gândești să călătorești pe termen lung.

Una dintre cele mai bune soluții în astfel de cazuri este să o lași într-o parcare lângă aeroport Otopeni. Park4Fly îți oferă facilități de parcare pe termen lung. Mașina ta va fi monitorizată video pe întreaga perioadă cât se va afla în parcare. În plus, vei beneficia de transfer gratuit până la aeroport sau de la aeroport.

Cum să îți pregătești mașina pentru o parcare pe termen lung

  1. Verifică-ți cauciucurile

Umflă bine cauciucurile atunci când îți lași mașina într-o parcare pe termen lung lângă aeroport Otopeni. Acest lucru îți asigură o deplasare fără incidente atunci când te vei întoarce înapoi acasă. De asemenea, previne dezumflarea anvelopelor. Acest lucru devine mai important, mai ales când călătorești iarna.

  1. Umple rezervorul mașinii și verific-o din punct de vedere mecanic

Dacă dorești să economisești timp și bani imediat după aterizare, cel mai bine este să umpli rezervorul mașinii înainte de a o lăsa într-o parcare pe termen lung. Se recomandă și adăugarea unui stabilizator de combustibil dacă mașina va sta mai mult de 30 de zile în parcare.

Înlocuiește uleiul mașinii și asigură-te că este la nivelul potrivit. Acest lucru este important, deoarece atunci când vehiculele nu sunt utilizate pentru o perioadă lungă de timp, există o presiune suplimentară asupra sistemelor lor de lubrifiere.

În afară de ulei, asigură-te că ai completat și lichidul pentru ștergătoare. Este posibil să ai nevoie de lichid de ștergere pentru a curăța praful de pe parbriz. De asemenea, te va ajuta în cazul în care vremea este ploioasa atunci când te întorci.

Asigură-te că vehiculul se află în cele mai bune condiții atunci când te întorci.

  1. Lasă-ți mașina curată

Dacă îți dorești să ai parte de o plimbare plăcută la întoarcere, asigură-te că o lași curată si vei evita orice miros neplăcut de la resturile alimentare uitate. Astfel, cel mai bine este să faci ordine înainte de a o lăsa în locul de parcare lângă aeroport Otopeni.

Firma Park4Fly îți va oferi cele mai avantajoas preț pentru parcare lângă aeroport Otopeni. Iar acesta include pe lângă transferul gratuit către și de la aeroport și monitorizare video, inclusiv pază 24/7 și acces în permanență la sistemul de supraveghere video.

De asemenea, pentru parcarea pe termen lung, de peste 30 de zile vei avea parte de o ofertă personalizată. În plus, costurile noastre sunt transparente și nu percepem taxe de penalizare. În caz că zborul se amână și mai ai nevoie de cateva zile de parcare, pe lângă intervalul deja stabilit, tot ce trebuie să faci este să achiți plata pe zilele respective. Bucură-te liniștit de vacanță, știind că mașina ta se află la noi, în siguranță.

____________

Sursă foto: John Matychuk on Unsplash.com