Live cam Live

Ce solutie a gasit noua administratie locala din Bucuresti cu privire la locurile de parcare

Capitala Romaniei are un nou primar incepand din aceasta toamna, Nicusor Dan urmand sa fie investit in functie in perioada imediat urmatoare. Una dintre cele mai mari provocari pentru noua administratie locala va fi reprezentata de lipsa locurilor de parcare din cel mai mare oras al tarii. Evident, vorbim despre o problema veche pentru Bucuresti, o problema care nu si-a gasit insa rezolvarea pana la aceasta ora.

Primind in mai multe randuri intrebari referitoare la acest subiect, Nicusor Dan a declarat in timpul campaniei electorale ca isi doreste realizarea a nu mai putin de 15 parcari la intrarea in Bucuresti. Printr-o asemenea solutie, noul primar al Capitalei sustine ca s-ar decongestiona traficul, dar s-ar reduce si poluarea din oras. Potrivit planurilor, aceste parcari vor avea intre 500 si 2.000 de locuri, constructia lor urmand sa fie finantata din bani europeni. Acesta precizeaza ca solutia in cauza nu este una inventata neaparat de el, asemenea idei fiind puse in practica de marile orase europene inca din urma cu 30 – 40 de ani.

Desi aceste parcari ar fi construite in afara orasului, Nicusor Dan sustine ca ar avea un impact major asupra bucurestenilor. Si asta dintr-un motiv extrem de simplu, o buna parte din traficul pe care bucurestenii il suporta in fiecare zi venind de la oameni care locuiesc in afara orasului. Evitand traficul din oras, oamenii care locuiesc in localitatile limitrofe Capitalei ar putea beneficia in cele din urma de o solutie de transport mai rapida. Insa pentru asta este nevoie si de un sistem de transport public mult mai bine pus la punct.

Parcare privata la Aeroportul Otopeni | parcare pe termen lung langa Aeroportul din Bucuresti | Park4Fly.ro

park4fly logo

Un plan care sa solutioneze problema parcarilor exista asadar, insa stim cu totii ca lucrurile nu se pot rezolva de pe o zi pe alta. Asa ca nu trebuie sa ne asteptam la minuni din acest punct de vedere. Pana atunci insa, cei care sunt in cautarea unor solutii pentru o parcare privata la Aeroportul Otopeni pot apela cu incredere la serviciile Park4Fly. Vorbim despre o parcare situata la doar 800 de metri de Aeroportul Otopeni, iar Park4Fly ofera asigurari ca fiecare client va ajunge in timp util la portile de imbarcare. Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa ajungi putin mai devreme la parcare pentru a avea timp sa predai masina si sa fii transportat pana in fata aeroportului.

Park4Fly se dovedeste a fi o solutie excelenta si in cazul in care te regasesti in cautarea unor servicii de parcare pe termen lung langa Aeroportul din Bucuresti. Masina va fi in siguranta pe toata perioada in care se afla in parcare, parcarea beneficiind de monitorizare video. De asemenea, parcarea este iluminata permanent, 24 din 24 de ore. In plus, parcarea este pazita, ceea ce inseamna ca nu ai de ce sa iti faci griji cu privire la siguranta masinii tale!

Sursa foto: https://pixabay.com