Live cam Live

Ce faci atunci cand un alt sofer ti-a ocupat locul de parcare

Locurile de parcare reprezinta o problema cat se poate de serioasa la ora actuala, aproape orice sofer avand aceasta grija pe cap de fiecare data cand iese cu masina in oras. In special daca vorbim despre soferii din marile orase ale tarii, acele aglomerari urbane in care este aproape imposibil sa mai gasesti un loc de parcare liber la o ora de varf. Tocmai din acest motiv pare ca in ultima perioada tot mai multi soferi care ajung la aeroportul din Bucuresti apeleaza la serviciile de parcare private la aeroport Otopeni!

Te-ai gandit vreodata ca ar fi o idee buna sa iti blochezi chiar tu locul de parcare pentru care platesti, cu bare de fier sau cu alte dispozitive realizate special in acest sens? Ei bine, te sfatuim sa nici nu te gandesti la aceasta posibilitate. Si asta dintr-un motiv extrem de simplu, blocarea chiar si a propriului loc de parcare este considerata ilegala de legislatia in vigoare. In aceste conditii, daca esti prins ca ai recurs la aceasta metoda poti fi amendat cu o suma cuprinsa intre 100 si 300 de lei. Conform legii, daca locul de parcare este gol, nu ai voie sa il blochezi!

Daca tot vorbim despre legislatie, trebuie sa iti mai spunem ca in Bucuresti nu exista stabilit un interval orar care sa le permita altor soferi sa parcheze pe un loc inchiriat de tine de la Primarie. Asadar, daca platesti acea taxa anuala la Primarie pentru un loc de parcare inseamna ca ai dreptul sa parchezi acolo 24 de ore din 24 de ore. Conform legii, nimeni altcineva nu are voie sa isi parcheze masina pe locul tau de parcare! Bineinteles, probleme de acest fel apar insa destul de des, in special daca vorbim despre locurile de parcare din centru!

Parcare private la aeroport Otopeni | parcare in Otopeni termen lung | Park4fly.ro

parcare private la aeroport Otopeni

In cazul in care te confrunti cu o asemenea problema si ti-ai gasit locul de parcare pentru care platesti, ocupat de altcineva, trebuie sa stii ca poti suna la Politia Locala din sectorul tau. In mod normal, dispeceratul de acolo iti va lua toate datele si va trimite un echipaj la adresa pe care ai specificat-o. Politistii care se vor prezenta la fata locului iti vor cere cel mai probabil sa le arati dovada achitarii taxei de inchiriere a locului de parcare. Soferul care a ocupat ilegal locul tau de parcare va fi identificat si sanctionat. Prima sanctiune de acest gen este reprezentata insa doar de un avertisment! In cazul in care va recidiva, amenda se va ridica a doua oara la 300 de lei.

Park4fly.ro ofera parcare in Otopeni termen lung acelor soferi care ajung la aeroport si nu doresc sa isi bata capul cu gasirea unui loc de parcare. Parcarea oferita de WLC Rent a Car are avantajul de a fi foarte aproape de aeroport si de a beneficia de supraveghere video permanenta.

Sursa foto: https://www.pexels.com