Live cam Live

Aplicatii care te ajuta sa iti platesti locul de parcare in Bucuresti

Problema parcarilor este una veche pentru bucuresteni, gasirea unui loc de parcare la o ora de varf fiind considerata in dese randuri o misiune dificila de cei mai multi dintre soferi. Vesti bune privind parcarile nu avem inca, insa Capitala a facut un pas inainte din punct de vedere tehnologic la acest capitol. Si ne referim aici la aplicatiile care permit soferilor sa plateasca un loc de parcare direct de pe telefonul mobil. Iti prezentam in randurile urmatoare care sunt aplicatiile prin care se poate face acest lucru extrem de usor si de rapid!

Pana sa trecem la acest subiect, vrem sa-ti indreptam atentia si catre parcarea pe termen lung din Otopeni oferita de Park4Fly.ro. Vorbim despre o parcare privata care se afla extrem de aproape de Aeroportul Henri Coanda si care a devenit in ultima perioada optiunea principala a celor care pleaca sau sosesc pe cale aeriana din/in Bucuresti. Si nici nu este de mirare ca este asa, fiind vorba despre o parcare cu sistem de monitorizare non stop care iti ofera siguranta ca masina ta nu va pati nimic.

Revenind, iti aducem in atentie aplicatia Parking Bucuresti, care a fost dezvoltata la initiativa Primariei Municipiului Bucuresti. Aplicatia PMB permite identificarea parcarilor publice si ofera totodata si indicatii cu privire la starea de ocupare a acestora. Din aplicatie se poate plati tariful de parcare, fie prin SMS, fie direct cu cardul. Este important de mentionat ca atunci cand veti dori sa platiti cu cardul va fi accesat un link extern, in browser!

Mergem mai departe si vorbim despre aplicatia Parcare Online, o aplicatie care se bucura de mai mult suport din partea utilizatorilor care au testat-o pana la acest moment. Aplicatia permite atat identificarea parcarilor, cat si a altor puncte de interes din zona de destinatie. De asemenea, ofera indicatii de orientare pana in parcarea selectata, in cazul in care nu cunosti foarte bine zona in care se afla. Nu in ultimul rand, aplicatia iti prezinta si anumite estimari cu privire la gradul de ocupare al parcarii pentru care ai optat.

Parcare pe termen lung din Otopeni | parcarea de langa aeroportul Otopeni | Park4Fly.ro

parcare pe termen lung din Otopeni

In cele din urma aducem in discutie si ultima aplicatie lansata - amparcat. Potrivit evaluarilor facute de utilizatori, aceasta ar fi cea mai buna aplicatie pentru care puteti opta. Aplicatia amparcat a aparut pentru prima data in Oradea, dupa care a fost dezvoltata pentru a deservi si Capitala. Aplicatia iti poate recunoaste automat locatia pe harta si iti spune daca esti intr-o zona cu parcare platita. De asemenea, iti ofera informatii cu privire la tarifele practicate in acea parcare si care este intervalul orar pentru care trebuie sa platesti. Plata tarifului de parcare se poate face extrem de simplu direct din aplicatie!

In cazul in care nu gasesti nicio parcare libera in zona Otopeni si ajungi la concluzia ca cea mai buna varianta pe care o ai la dispozitie este sa iti lasi masina pe termen lung intr-o locatie securizata, nu ezita sa iei in considerare Park4Fly - parcarea de langa aeroportul Otopeni.

Sursa foto: https://www.pexels.com