Live cam Live

Skoda anunta un parteneriat cu Parkopedia prin care soferii vor fi ajutati sa gaseasca locuri de parcare mai rapid

Soferii care conduc masini Skoda au primit o veste imbucuratoare de la producatorul ceh cu sediul la Mlada Boleslav, acestia urmand sa primeasca incepand cu aceasta toamna asistenta sporita in cautarea locurilor de parcare libere. Pentru a putea oferi acest lucru, constructorul ceh a incheiat un acord de colaborare cu Parkopedia, cel mai mare furnizor la nivel global de servicii de parcare.

Stim cu totii in ziua de astazi cat de greu este sa gasesti un loc de parcare liber. Fie ca vorbim despre Bucuresti, fie ca vorbim despre alte orase mari ale tarii, gasirea unui loc de parcare la o ora de varf a devenit o misiune grea. Totodata, o misiune prea usoara nu au nici cei care sunt in cautarea unui loc de parcare langa Aeroportul Henri Coanda.

Revenind insa la soferii care conduc masini Skoda, trebuie sa spunem ca acestia vor avea acces la informatii in timp real despre milioane de locuri de parcare de pe intregul continent european. Acestea vor fi afisate prin intermediul sistemului de navigatie al masinii sau prin aplicatia Skoda Connect, localizatorul de parcare fiind unul dintre serviciile online incluse in aceasta aplicatie.

Astfel, folosind sistemul de navigatie al masinii sau aplicatia in cauza, vei putea gasi extrem de rapid cele mai apropiate locuri de parcare care sunt libere. Ultima versiune a aplicatiei Skoda Connect poate oferi chiar si informatii si indrumari cu privire la traseul pe care trebuie sa il parcurgi pentru a ajunge la locul de parcare selectat. Asemenea informatii se pot dovedi a fi de real ajutor pentru multi soferi, mai ales in cazul in care vorbim despre un oras necunoscut inca sau despre o zona nefrecventata.

Jan Havlas, coordonatorul Skoda Auto, se declara extrem de incantat de aceasta colaborare dintre producatorul ceh si Parkopedia, un nume atat de cunoscut in domeniu. Potrivit declaratiilor acestuia, parteneriatul cu Parkopedia reprezinta un pas important facut de Skoda “pentru ca ofera soferilor serviciul de parcare si o experienta integrata prin intermediul aplicatiei si al afisajului de infotainment al vehiculului”.

Parcare langa Aeroportul Henri Coanda | parcare privata la Aeroportul Otopeni | Park4Fly.ro

Parcare langa Aeroportul Henri Coanda

Parkopedia este unul dintre cele mai mari nume care activeaza in acest domeniu, compania fiind fondata in urma cu aproximativ 13 ani. Serviciile Parkopedia s-au extins odata cu trecerea anilor la nivel global, acestia oferind la ora actuala informatii detaliate cu privire la peste 70 de milioane de locuri de parcare publice si private din peste 15.000 de orase din intreaga lume. Mai exact, serviciile Parkopedia sunt disponibile la aceasta ora in 89 de tari din intreaga lume, inclusiv in Romania.

Soferii care sunt in cautarea unor servicii de parcare privata la Aeroportul Otopeni pot apela la Park4Fly.ro. Vorbim despre o parcare privata care se afla la doar 800 de metri de Aeroportul Henri Coanda, transferul pana la aeroport fiind asigurat in mod gratuit. Totodata, este disponibila si parcarea pe termen lung pentru cei interesati de acest lucru. Preturile sunt extrem de competitive, paza si monitorizarea 24/7 fiind incluse.

Sursa foto: https://unsplash.com