Live cam Live

Motive pentru care apelezi la o parcare privata

Urmeaza sa pleci intr-o calatorie cu avionul si vrei sa iti stii masina in siguranta pe intreaga durata a deplasarii tale? Citind randurile de mai jos poti descoperi principalele motive pentru care merita sa apelezi la Park4Fly - parcare privata langa aeroportul Otopeni

Aproape de aeroport

Pentru inceput, unul dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui sa-ti lasi masina in parcarea special amenajata aproape de aeroport este acela ca nu mai trebuie sa folosesti mijloacele de transport in comun pentru a ajunge la aeroportul Henri Coanda. Poti merge pana la aeroport cu autoturismul personal, fara sa mai fii nevoit sa astepti dupa autobuze, tramvaie sau taxiuri, iar atunci cand te intorci din calatorie, nu trebuie decat sa iesi din aeroport si sa iti iei masina inapoi!

Conditii sigure in parcarea privata

Un alt aspect pe care trebuie sa il ai in vedere cand vine vorba despre cea mai buna parcare privata de langa aeroportul Otopeni este siguranta masinii. La Park4Fly intreg spatiul este monitorizat video in permanenta. Daca atunci cand te afli in strainatate vrei sa iti vezi autoturismul online, nu trebuie decat sa accesezi aplicatia despre care esti informat cand lasi masina si astfel ai certitudinea ca totul este in regula. Mai mult, parcarea este pazita 24 de ore din 24 de personal calificat.

Transport pana la Terminalul Plecari si inapoi

Avand in vedere ca parcarea este la o distanta de aproximativ 900 de metri de Terminalul Plecari, respectiv de Terminalul Sosiri, reprezentantii parcarii iti pun la dispozitie transport cu shuttle bus pana la intrarea in aeroport. Nu trebuie sa iti faci griji ca vei fi nevoiti sa mergi pe jos cu bagajele grele pe care le ai.

Parcare privata | Park4Fly.ro

parcare privata

Poti cere ca masina sa iti fie spalata pana te intorci

Daca iti doresti ca autoturismul tau sa fie proaspat spalat in momentul in care il ridici, ai posibilitatea de a suna inainte si de a cere ca acest lucru sa se intample. Este vorba despre o optiune eficienta pe care o ai la indemana si prin intermediul careia vei conduce in cele mai bune conditii, stiind ca masina ta arata impecabil.

In parcarea privata, autoturismul personal va ramane in cele mai bune conditii si tot ce trebui sa faci dupa ce iesi din aeroport este sa il iei si sa pornesti spre casa!

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/mercedes-benz-parked-in-a-row-164634/