Live cam Live

Gestionarea rezervărilor tale cu Park4Fly: Un ghid pas cu pas

Cu serviciile noastre de parcare de încredere la Aeroportul Otopeni, rezervarea unui loc de parcare pentru mașina ta a devenit mai ușoară ca niciodată. 

La Park4Fly, punem la dispoziție clienților noștri un sistem simplu și eficient de gestionare a rezervărilor, pentru a-i ajuta să se bucure de o experiență fără griji și relaxantă.

Dacă ești un client nou sau existent, iată un ghid pas cu pas despre cum să gestionezi rezervările tale cu Park4Fly:

  1. Accesează pagina noastră web, park4fly.ro și selectează data cu ora la care ajungeți la noi în parcare și data și ora la care veți veni sa preluați masina înapoi.
  2. Dați click pe butonul de “Află prețul” și apoi selectați tipul de autoturism pe care îl veți parca la noi. Aveți 2 opțiuni, una de autoturism normal, iar cealaltă de microbuz.
  3. Dai click pe “Rezervă acum”, iar în acest moment ai în față totalul costului pentru perioada de parcare selectată de tine. Nu mai rămâne decât să dai click pe “Rezervă locul de parcare”.
  4. Odată apăsat, acum îți vei completa datele cerute de website, iar rezervarea locului tău de parcare este înregistrată. Pentru o bună desfășurare a serviciului, asigură-te că ai introdus datele corect.
  5. Acum mai rămâne doar să aștepți apelul colegilor noștrii pentru confirmarea finală, și te așteptăm la parcare.
  6. În cazul în care apar modificări asupra comenzii, echipa noastră disponibilă 24/7 îți va sta la dispoziție pe toate canalele noastre de comunicare, telefon, whatsapp sau mail.

Cu sistemul nostru simplu și ușor de utilizat, poți gestiona cu ușurință toate rezervările tale cu Park4Fly. Dacă ești în căutarea unei soluții de parcare la Aeroportul Otopeni, noi suntem alegerea ideală. Contactează-ne astăzi și fii sigur că mașina ta este în cele mai bune mâini posibile.