Live cam Live

Care sunt avantajele de care te bucuri atunci cand iti lasi masina intr-o parcare privata pe termen lung?

Urmeaza sa pleci intr-o calatorie de afaceri sau in vacanta, dar nu vrei sa-ti lasi masina intr-o parcare publica? Acum ai la dispozitie posibilitatea de a opta pentru un loc sigur, in parcarea private Park4Fly, acolo unde autoturismul personal iti va fi supravegheat 24 de ore din 24 de ore si vei putea sa il vezi online ori de cate ori iti doresti.

Este vorba despre o alternativa moderna, pe care o ai la indemana atunci cand nu vrei sa risti ca la intoarcerea acasa sa te confrunti cu situatii neplacute, asa cum ar fi sa iti gasesti masina avariata sau zgariata.

Care sunt cele mai importante avantaje pe care trebuie sa le iei in calcul? Descopera-le in randurile de mai jos!

Disponibilitate

Pentru inceput, trebuie sa stii ca parcarile private iti ofera posibilitatea de a-ti lasa autoturismul in siguranta atat pentru o perioada scurta, de 2 – 3 zile, cat si pentru o perioada mai lunga, de circa 30 de zile sau mai mult. Serviciul este unul permanent, de care te poti bucura ori de cate ori iti doresti!

Aproape de aeroport

Un alt aspect pe care este bine sa il ai in vedere este acela ca iti poti lasa masina in proximitatea celui mai mare aeroport din Romania, Aeroportul International Henri Coanda. Practic, poti ajunge pana la terminalul de plecari fara sa fii nevoit sa apelezi la mijloacele de transport in comun sau la mijloacele de transport alternative. Mai mult, la intoarcerea din calatorie poti pleca linistit spre casa, indiferent de ora la care aterizezi.

Transfer gratuit catre si de la aeroport

Pe lista beneficiilor de care poti avea parte atunci cand iti lasi masina la Park4Fly.ro se numara si faptul ca transferul pana la Terminalul Plecari si de la Terminalul Sosiri pana la parcare este gratuit. Chiar daca distanta dintre parcarea privata si aeroport nu este mai mare de 1000 de metri, vei fi transferat cu un microbuz, astfel incat sa nu fii nevoit sa iti duci singur bagajele, pe jos.

Acces gratuit la sistemul de monitorizare video

Daca vrei sa iti vezi autoturismul online, nu trebuie decat sa soliciti reprezentantilor nostri codul de acces. In acest fel, te poti asigura ca masina ta este pastrata in cele mai bune conditii, iar la intoarcere o vei putea recupera la fel cum ai lasat-o.

Parcare aeroport Park4Fly | Park4fly.ro

Parcare aeroport Park4Fly

Poti extinde perioada parcarii

Nu in ultimul rand, important de mentionat este si faptul ca poti extinde perioada parcarii, in cazul in care calatoria se prelungeste. Tot ce trebuie sa faci in acest caz este sa iei legatura cu noi si sa ne transmiti acest lucru.

Puteti efectua acum o rezervare, apelandu-ne la numarul de telefon 0730.135.800 sau accesand site-ul nostru, la adresa: https://park4fly.ro/ro/contact.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/autos-parking-park-vehicles-3291379/