Live cam Live

De ce sa iti lasi masina intr-o parcare privata pe timpul iernii?

O parcare privata ofera beneficii in toate sezoanele, iar in timpul iernii ai mai multe motive pentru care sa iti lasi masina intr-un loc inchiriat. Iarna drumurile si trotuarele sunt acoperite cu zapada si iti va fi mult mai greu sa gasesti locul potrivit pentru a parca masina in siguranta, fara sa ocupi foarte mult carosabilul si fara sa incurci traficul.

Intr-o parcare privata masina se afla in siguranta

In mod cert iti doresti ca masina ta sa fie in cele mai bune conditii pe tot parcursul anului, iar iarna este momentul acela in care ai dureri de cap zilnice din cauza ca masina ta a ramas prea mult pe carosabil si prea putin pe trotuar din cauza zapezii. Intr-o parcare privata nimeni nu circula pe langa masina ta si nu exista traficul specific strazilor aglomerate, deci din punctul acesta de vedere masina este asigurata. O parcare sigura, supravegheata 24/7 si cu preturi foarte bune, este oferita de WLC Rent a Car.

Nu mai trebuie sa deszapezesti mult

Atunci cand iti lasi masina pe marginea drumului este foarte posibil ca masina care da zapada sa iti lase un morman in spate sau in fata, pe care dimineata la prima ora va trebui sa il cureti cu lopata. Acest proces de deszapezire poate fi destul de laborios si uneori iti solicita cel putin 2 ore. In aceasta situatie exista posibilitatea de a intarzia la serviciu sau de a te trezi mult mai devreme, incepand ziua cu sporturi extreme. Intr-o parcare privata acest lucru nu se intampla deoarece masinile de deszapezire nu trec prin interior si tot ce trebuie sa faci este sa dai zapada de pe masina ta pentru a putea pleca.

Parcare privata aeroport Otopeni | WLC Rent a Car | park4fly.ro

parcare privata aeroport Otopeni

Masina ta nu risca sa fie zgariata de utilajele de deszapezire

Au fost nenumarate situatii in care masinile speciale de deszapezire au zgariat masinile de pe strada. Se intampla din doua motive, care nu tin de reavointa conducatorului de pe utilaj. Masinile speciale de deszapezire sunt extrem de late si trec de cele mai multe ori noaptea. O strada pe care in mod normal ar intra si un tanc se ingusteaza foarte mult atunci cand, din cauza zapezii soferii sunt nevoiti sa parcheze cat mai departe de margine si cat mai aproape de axul carosabilului.

Adaugand in ecuatie toate aceste elemente plus faptul ca este noapte, uneori conducatorul de pe utilitara poate estima gresit distantele caz in care agata masinile de pe margine. In parcarile private esti complet protejat in acest sens.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/parking-asphalt-parking-lot-980992/