Live cam Live

Aspecte importante de care sa tineti cont cand plecati in vacanta cu mai multe persoane

Planuiti sa plecati in vacanta si vreti sa va bucurati de compania celor dragi, indiferent daca este vorba despre membrii familiei sau despre prieteni? Este esential sa stiti care sunt cele mai importante elemente, de care sa tineti cont, astfel incat sa aveti parte de o experienta extrem de placuta si de zile in care sa lasati relaxarea sa va conduca pasii si actiunile.

In acest articol ne-am propus sa va oferim sfaturi importante, de care este bine sa tineti cont, pentru a va asigura ca totul va merge asa cum va doriti din toate punctele de vedere, atunci cand va organizati vacanta in grup.

Stabiliti un lider!

Denumirea de ,,lider” vi se poate parea usor in afara contextului atunci cand plecati in concediu, insa este esential sa alegeti una sau doua persoane, care sa se ocupe de planificarea si organizarea tuturor lucrurilor, incepand de la realizarea rezervarii pentru cazare si pana la alegerea unui itinerariu interesant.

De exemplu, puteti decide inca de acasa cine va fi persoana desemnata sa gaseasca un hotel, o pensiune sau o vila unde sa stati in zilele libere si o alta persoana care sa se ocupe de gasirea celor mai bune bilete de tren sau de autocar.

Mai mult, puteti lua in calcul si optiunea de a pleca la drum cu avionul, pentru a va bucura de tot confortul pe care il meritati, insa in acest caz trebuie sa va ganditi si la varianta de a lasa autoturismele intr-un spatiu privat, asa cum sunt parcarile private din proximitatea aeroporturilor – potrivit clientilor nostri, Park4Fly.ro este o solutie extraordinara.

Stabiliti un buget!

Un alt element extrem de important, de care este bine sa tineti cont atunci cand va doriti sa plecati in vacanta in grup este bugetul. Va recomandam sa il stabiliti astfel incat toata lumea sa isi permita aceeasi cazare si acelasi costuri pentru activitatile de care vreti sa va bucurati. Discutati impreuna despre banii de care dispuneti si in functie de acest detaliu va puteti orienta catre cazare, dar si catre modalitatea de transport care va este cea mai convenabila.

Comparati preturile biletelor de avion si ocupati-va din timp de transferul catre/de la aeroport

In cazul in care va doriti sa plecati cu avionul la drum, recomandat este sa incepeti cautarile din timp, pentru a va asigura ca veti gasi cele mai convenabile bilete de calatorie. In general, cu cat cumparati biletele mai devreme, cu atat costurile pe care trebuie sa le suportati sunt mai mici. Mai mult, este bine sa stiti ca online aveti la dispozitie o gama larga de site-uri, care va ajuta sa comparati preturile biletelor de avion in doar cateva secunde, pentru ca ulterior sa le puteti cumpara pe cele pe care vi le doriti.

In acelasi timp, este bine sa va rezervati un mijloc de transfer pana si de la aeroport in timp util, pentru a nu intampina dificultati in concediu. De exemplu, Park4Fly va vine in ajutor, oferindu-va atat posibilitatea de a beneficia de parcare la aeroport Henri Coanda, cat si de transfer pana la Terminalul de Plecari, dar si de la Terminalul Sosiri inapoi la parcare.

Puneti pe foaie cateva activitati de care sunteti interesati

Printre sfaturile de care este bine sa tineti cont cand vine vorba de concediile in grup se numara si stabilirea unor activitati interesante, de care sa va bucurati la destinatie. Va puteti gandi doar la cateva lucruri in acest sens, urmand ca la fata locului sa improvizati, in functie de starea de spirit!

Parcare la aeroport Henri Coanda | Park4Fly.ro

parcare la aeroport Henri Coanda

Activitati separate

In functie de dimensiunea grupului cu care plecati la drum, puteti lua in considerare si activitati separate, de care sa va bucurati in voie. De exemplu, nu este exclus ca intr-o zi, o parte din grup sa vrea la plaja, iar cealalta parte sa se relaxeze la o terasa. Este perfect normal sa va impartiti atunci cand nu va doriti toti acelasi lucru!

Distrati-va!

Nu in ultimul rand, distrati-va! Profitati de fiecare moment liber, lasati grijile acasa si uitati de toate responsabilitatile pe care le aveti peste an, astfel incat sa va transformati concediile intr-unele cu adevarat interesante si placute!

Sursa foto: https://pixabay.com